PREDSTAVLJAMO AUTORA:

UNKNOWN AUTHOR OF THIS PHOTOGRAPH / PHOTO USED ONLY TO ILLUSTRATE THE PERFORMER

GABI NOVAK | Zemlja: Hrvatska

Diskografija (albumi):
Prvo pismo (Jugovizija, 1966)
Prvi snijeg (Jugovizija, 1965)
Drage misli (Jugovizija 1961)
Gabi Novak (1982)
Hrabri ljudi (1987)
Kuća pored mora (Splitski Festival, 1988)
Miruj miruj srce moje (Neum Etnofest, 1997)
Retrospektiva (1993)
Ti si bila pravi život (Dalmatinske Šansone, 2000)
Živim u snu (Zagreb Fest, 2001)
Šibenska nevista (Dalmatinske Šansone, 1998)
Moonlight in Vermont (Hrvatski Jazz Sabor, 1999)
My funny Valentine (2001)
Doša je crni brod (Dalmatinske Šansone, 2002)
Pjesma je moj život (Aquarius/Multimedia, 2002)

...

(OSTALI) ALBUMI OVOG AUTORA U PONUDI:

 

PREDSTAVLJAMO

WWW.FMPORTAL.RS

2019-06-01

Moto ovogodišnjeg, četvrtog izdanja festivala glasi Mi smo na putu, mi pravimo put. Stihovi Milana ...

2019-05-21

Zemlja Gruva predstavlja novi spot, hit numeru vezanu za seriju "Moja generacija Z", pod nazivom ...





PREDSTAVLJAMO VAM AUTORA

RISE AGAINST

- USA


PREDSTAVLJAMO CD IZDANJE

Cena: 1200 dinara

PREDSTAVLJAMO DVD IZDANJE

MASSIMO | DVD

Cena: 399 dinara


ONLINE Kupovina

  • Najpovoljnije cene
  • Dostava na kucnu adresu brzom poštom
  • Posebne pogodnosti za veleprodaje

hosted by WEBHOSTINGSRBIJA Validation:Valid CSS! Valid HTML 5.0