PREDSTAVLJAMO AUTORA:

UNKNOWN AUTHOR OF THIS PHOTOGRAPH / PHOTO USED ONLY TO ILLUSTRATE THE PERFORMER

GABI NOVAK | Zemlja: Hrvatska

Diskografija (albumi):
Prvo pismo (Jugovizija, 1966)
Prvi snijeg (Jugovizija, 1965)
Drage misli (Jugovizija 1961)
Gabi Novak (1982)
Hrabri ljudi (1987)
Kuća pored mora (Splitski Festival, 1988)
Miruj miruj srce moje (Neum Etnofest, 1997)
Retrospektiva (1993)
Ti si bila pravi život (Dalmatinske Šansone, 2000)
Živim u snu (Zagreb Fest, 2001)
Šibenska nevista (Dalmatinske Šansone, 1998)
Moonlight in Vermont (Hrvatski Jazz Sabor, 1999)
My funny Valentine (2001)
Doša je crni brod (Dalmatinske Šansone, 2002)
Pjesma je moj život (Aquarius/Multimedia, 2002)

...

(OSTALI) ALBUMI OVOG AUTORA U PONUDI:

 

PREDSTAVLJAMO

WWW.FMPORTAL.RS

2018-07-17

Za predstojeći Nišville Jazz Festival koji će se održati od 3. do 12.avgusta u ...

2018-07-12

Najveći evropski veliki festival je počeo u Novom Sadu! EXIT festival se održava od 12 ...





PREDSTAVLJAMO VAM AUTORA

OLIVER DRAGOJEVIĆ

- Hrvatska


PREDSTAVLJAMO CD IZDANJE

Cena: 1199 dinara

Cena: 1599 dinara

Cena: 599 dinara

PREDSTAVLJAMO DVD IZDANJE

BOND | DVD

Cena: 800 dinara

EKV | DVD

Cena: 999 dinara

BEYONCE | DVD

Cena: 1899 dinara


ONLINE Kupovina

  • Najpovoljnije cene
  • Dostava na kucnu adresu brzom poštom
  • Posebne pogodnosti za veleprodaje

hosted by WEBHOSTINGSRBIJA Validation:Valid CSS! Valid HTML 5.0