PREDSTAVLJAMO AUTORA:

UNKNOWN AUTHOR OF THIS PHOTOGRAPH / PHOTO USED ONLY TO ILLUSTRATE THE PERFORMER

GABI NOVAK | Zemlja: Hrvatska

Diskografija (albumi):
Prvo pismo (Jugovizija, 1966)
Prvi snijeg (Jugovizija, 1965)
Drage misli (Jugovizija 1961)
Gabi Novak (1982)
Hrabri ljudi (1987)
Kuća pored mora (Splitski Festival, 1988)
Miruj miruj srce moje (Neum Etnofest, 1997)
Retrospektiva (1993)
Ti si bila pravi život (Dalmatinske Šansone, 2000)
Živim u snu (Zagreb Fest, 2001)
Šibenska nevista (Dalmatinske Šansone, 1998)
Moonlight in Vermont (Hrvatski Jazz Sabor, 1999)
My funny Valentine (2001)
Doša je crni brod (Dalmatinske Šansone, 2002)
Pjesma je moj život (Aquarius/Multimedia, 2002)

...

(OSTALI) ALBUMI OVOG AUTORA U PONUDI:

 

PREDSTAVLJAMO

WWW.FMPORTAL.RS

2019-02-06

Nikola Vranjković, sjajni autor, gitarista i muzičar, nakon sjajnog beogradskog koncerta, održaće pravu zimsku mini ...

2019-01-01

FM Portal i Multimedia Music vam žele srećnu Novu, 2019. godinu uz želje da je ...





PREDSTAVLJAMO VAM AUTORA

BLOCK OUT

- Srbija


PREDSTAVLJAMO CD IZDANJE

Cena: 1499 dinara

PREDSTAVLJAMO DVD IZDANJE

Cena: 599 dinara


ONLINE Kupovina

  • Najpovoljnije cene
  • Dostava na kucnu adresu brzom poštom
  • Posebne pogodnosti za veleprodaje

hosted by WEBHOSTINGSRBIJA Validation:Valid CSS! Valid HTML 5.0