PREDSTAVLJAMO AUTORA:

UNKNOWN AUTHOR OF THIS PHOTOGRAPH / PHOTO USED ONLY TO ILLUSTRATE THE PERFORMER

GABI NOVAK | Zemlja: Hrvatska

Diskografija (albumi):
Prvo pismo (Jugovizija, 1966)
Prvi snijeg (Jugovizija, 1965)
Drage misli (Jugovizija 1961)
Gabi Novak (1982)
Hrabri ljudi (1987)
Kuća pored mora (Splitski Festival, 1988)
Miruj miruj srce moje (Neum Etnofest, 1997)
Retrospektiva (1993)
Ti si bila pravi život (Dalmatinske Šansone, 2000)
Živim u snu (Zagreb Fest, 2001)
Šibenska nevista (Dalmatinske Šansone, 1998)
Moonlight in Vermont (Hrvatski Jazz Sabor, 1999)
My funny Valentine (2001)
Doša je crni brod (Dalmatinske Šansone, 2002)
Pjesma je moj život (Aquarius/Multimedia, 2002)

...

(OSTALI) ALBUMI OVOG AUTORA U PONUDI:

 

PREDSTAVLJAMO

WWW.FMPORTAL.RS

2019-10-19

Premijera novog spota sastava "Balkubano" u 16:00, danas u subotu 19. oktobra 2019. godine.

...


2019-10-18

Koncerti podrške za što brži oporavak frontmena Discipline kičme organizuju se 18. i 26. oktobra ...





PREDSTAVLJAMO VAM AUTORA

STEVE VAI

- USA


PREDSTAVLJAMO CD IZDANJE

POLICE | CD

Cena: 999 dinara

PREDSTAVLJAMO DVD IZDANJE

RAMMSTEIN | DVD

Cena: 2499 dinara


ONLINE Kupovina

  • Najpovoljnije cene
  • Dostava na kucnu adresu brzom poštom
  • Posebne pogodnosti za veleprodaje

hosted by WEBHOSTINGSRBIJA Validation:Valid CSS! Valid HTML 5.0